Ponúknite vašim hosťom sladký dezert v čokoládovej miske, urobenej pomocou nafukovacieho balónika. Je to jednoduché a určite to každého uchváti. Buďte kreatívny a použite tmavú, bielu alebo kombináciu oboch druhov čokolády. Môžete použiť aj rôzne rozmery balónika. Naplňte misky šľahačkou a ovocím a kreatívny dezert je hotový.
Čo budete potrebovať:
– nafukovací balónik,
– čokoládu,
– misku,
– hrniec,
– vodu,
– smotanu a ovocie na výplň misky.
Ako na to:
- Nafúknite balónik.
- Do hrnca nalejte vodu, nechajte ju zovrieť. Potom na hrniec položte misku s čokoládou a roztopte ju.
- Roztopenú čokoládu nalejte na dolnú polovicu nafúknutého balónika alebo ho do čokolády namočte.
- Namočený balónik položte na rovnú plochu, aby čokoláda zaschla a vytvorila sa plocha pre základňu čokoládovej misky.
- Keď čokoláda na balóniku úplne zaschne, balónik prasknite, aby z neho vyšiel všetok vzduch.
- Odstráňte balónik a čokoládová miska je hotová.
- Stačí už len naplniť šľahačkou, ovocím a podávať.
Zdroj: stylisheve.com
Facebook
Twitter
Google+
RSS